رویداد ها

نمايشگاه سه روزه‌ ی غذا و صنایع دستی از سوی محصلان موسسه تحصیلات عالی بی‌بی عایشه و انستیتوت صحی زنان افغان (مورا)   برگزار گردید.

در این نمایشگاه، صنایع دستی از جمله لباس‌های دست دوزی افغانی، دست بافت ها، مهره دوزی، شال‌های مهره دار، گردنبند، دستبندها و زیورات مهره‌ای دست ساخته و انواع خوراکی‌ها…  در ۱۵ غرفه به مدت سه روز از ۲۴ الی ۲۶ عقرب سال روان، از طرف محصلان به نمایش گذاشته شده و مورد توجه و  بازدید علاقه‌مندان قرار گرفت.
در نشست افتتاحیه این نمایشگاه که در تالار موسسه صورت گرفته بود، روسای پوهنځي های طب، اقتصاد و انستیتوت، اساتید و محصلان موسسه تحصیلات عالی بی‌بی عایشه و انستیتوت صحی زنان افغان اشتراک داشتند. مسوولین برنامه در صحبت های شان گفتند: همچو فعالیت ها جز فرهنگ ما بوده و ما باید در کنار آموزش های مسلکی، به محصلان خود زمینه فعالیت های فرهنگی و حرفه‌ای را نیز فراهم سازیم تا  صنایع دستی شان به بازار راه یافته و ازین طریق هم در تقویت اقتصاد فامیل های شان و هم به جامعه خود خدمت کنند.

موسسه تحصیلات عالی بی‌بي عایشه سمیناری را تحت عنوان  CV نویسی و ساخت ایمیل آدرس را برای محصلان پوهنځي طب معالجوی و اقتصاد دایر نمود.

این سیمینار که روز سه شنبه اول  قوس سال  توسط  استاد رقیه مظفری آمر تکنالوژی معلوماتی ارایه گردید، تعداد زیاد از محصلان در ان اشتراک داشتند و روی موضوعات مهم مانند، کاورلیتر، Cv نویسی، فرق CV و کاورلیتر، ساختن ایمیل ادرس های شخصی و رسمي… بحث صورت گرفت و معلومات همه جانبه ارایه گردید. هدف از برگزاری این سمینار کمک به محصلان برای به دست آوردن وظیفه به صورت آنلاین عنوان شده است . زیرا در جامعه پیشرفته امروزی بیشتر کارها به صورت آنلاین انجام می شود و برای محصلان بسیار مهم است تا برای خود CV و آدرس ایمیل ترتیب کرده  بتوانند و از این طریق به مراجع مربوطه درخواست های کاری خودرا ارایه نمایند تا مطابق با آن صاحب وظیفه شوند

مسابقه علمی سیرت النبی (ص)

به امر رب خود لبیک گوییم

به همراه ملائک جمله گوییم

سلام و رحمت حق بر محمد

اللهم صل علی محمد

به تاریخ 27 میزان سال روان مسابقه سیرت النبی (ص) میان محصلان سمستر های مختلف پوهنحی های طب معالجوی و اقتصاد موسسه تحصیلات عالی بی‌بي عایشه برگزار گردید. دراین مسابقه بیش از صد تن از محصلان اشتراک داشتند.

برنامه  با تلاوت آیاتی از قرآن عظیم الشان آغازگردید، بعدا پوهنمل شکریه فقیرزاده معاون علمي موسسه؛ به ایراد سخنرانی پرداخته و هدف این مسابقه را تشویق محصلان به مطالعه، ارتقای ظرفیت و آگاهی کامل از سیرت پیغمبر اکرم(ص)  عنوان نمود، وی در سخنانش افزود: ما خرسند هستیم که محصلان ما در چنین مسابقاتی  با شوق و علاقه شان اشتراک می نمایند و با آشنایی با سیرت پیغمبر اکرم(ص)  موفقیت های دنیوی و اخری را بدست می‌وارند.

بعد از سخنرانی ها، بسته سوالات با حضور داشت رييس موسسه، معاون مالی و اداری، معاون علمی و یک تعدادی از محصلان محترم باز و سوالات به تمامی اشتراک کننده توزیع گردید، مسابقه دو ساعت دوام داشت و بعد از اعلان نتیجه به محصلان برنده از طرف وزارت تحصیلات عالی جوایز توزیع خواهد گردید.

تاریخ: 27 میزان

کودکستان بی بی عایشه

1. روح انسان با بودن در کنار کودکان شفا می یابد.

2. کودکستان مورا فراهم کننده یک آینده درخشان به کودکان تان.

3. کودک نشانی خدا است!

و ما در پرورش این زیباترین هدیۀ خداوندی مسئولیم

کودکستان مورا مکان پرورش ذهن کودکان شما.

4. روح انسان با بودن در کنار کودک شفا میابد چه خوب است که محیط سالمی مانند کودکستان مورا را برایشان انتخاب نماییم.

5. خاطرات دوران کودکی هرگز فراموش نمی شود و در بسیار موارد شخصیت کودک را می سازد پس برای پرورش کودکان تان محیط رویایی مورا را انتخاب کنید.

6. با گرفتن دستان کودکان گویی بهشت را در دستان خود میگیریم.

7. به خانواده بزرگ  مورا بپیوندید کودکستان ما بهترین مکان پرورش کوکان است.

8. کودکان آیینۀ زندگی ما هستند ما هر چه می‌گوییم و انجام دهیم بازتاب رفتار خود را در کودک مشاهده می کنیم . مورا آیینۀ تمام نمای

9. کودکستان مورا به اطفال تان می‌آموزاند که چگونه خلاق باشند.

10. بیاید دوران کودکی اطفال مان را با انتخاب کودکستان  مورا درخشان سازیم.

11.ما کوشش می کنیم به  کودکان تان مهارت های ارتباطی، اعتماد به نفس، یادگیری خلاقیت و پرورش مهارت هایی که پیش نیاز خواندن، نوشتن و ریاضیات هستند را بیاموزیم.

مورا را انتخاب کنید.

12. ما به کودکان تان  خود آگاهی و احترام به دیگران را می آموزیم.

13. استادان مجرب ما در کوکستان مورا می دانند که چگونه در کودکان تان مهارت های عاطفی مثل درک کردن احساسات خود یا دیگران را تقویت ببخشند.

14. اشکال هندسی، شمارش اشیا و آموختن اعداد جز نصاب درسی کودکستان مورا است.

15. کودکستان مورا زمینه هایی را به کودکان مساعد می سازد که  با دیگران در گفت و گوها شرکت کنند و فعالیت های گروهی داشته باشند و از انجام آن ها لذت ببرند.

16. 8. این جا کودکان نحوه ی ساخت برخی چیزها را با هم سن و سالان خود تمرین می کنند.

17. 9. ما تلاش می کنیم که کودکان در مورا توانایی خود را برای پیدا کردن دوستان تازه افزایش دهند.

18. 10. ما کودکان تان را با نظرات و مفاهیم تازه آشنا می سازیم.

19. 11. از دیگر فواید کودکستان برای کودکان این است که اعتماد به نفس خود را افزایش داده، عزت نفس پیدا کرده و مهارت های زبانی خود را تقویت می دهد.

20. 12. حتی استفاده از دامنه ی گسترده ای از واژگان و تلفظ کلمات مختلف نیز جز فواید کودکستان برای کودکان به شم

برگزاری همایش تقدیر از دانشجویان ممتاز سمستر بهاری ۱۴۰۱

مؤسسه تحصیلات عالی بی‌بی عایشه یک‌شنبه مورخ ۱۷ میزان طی محفل با شکوهی از محصلان ممتاز سمستر بهاری ۱۴۰۱ خویش تقدیر به عمل آورد. این برنامه که با حضور هیئت محترم رهبری، استادان ارجمند و دانشجویان پر افتخار این موسسه برگزار شده بود، نخست با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز گردید ه و سپس محترم پوهنمل استاد شکریه فقیرزاده معاون علمی موسسه، پیرامون برنامه به ایراد سخن پرداخته و بر تلاش محصلان در تحصیل علم و دانش تاکید ورزیدند ایشان همچنان خاطر نشان کردند که هدف از برگزاری همایش تقدیر از محصلان ممتاز، به نمایش گذاشتن محصلان ممتاز و زحمت‌کش است تا از این طریق بتوانیم زمینه رقابت سالم را در میان محصلان ایجاد کنیم.
در پایان محفل با اهداء تقدیر نامه به 15 تن از دانشجويان ممتاز سمستر های مختلف پوهنحی های طب معالجوی و اقتصاد این موسسه و با دعائیه خیر خاتمه یافت.

زمان: 24 میزان 1401